Svanemærket rengøring fra et firma som gør det ekstra godt

Hej alle sammen. Jeg er glad for, at I i dag er kommet herind forbi. Det skal nemlig handle om noget, som er godt for miljøet. Nemlig svanemærket rengøring. Det er noget, som jeg er utrolig glad for at have i min hverdag og som jeg gerne vil give videre til jer med denne anbefaling. Læs mere med i dag her på bloggen.

Svanemærket rengøring: lever 100 % op til kravene

Jeg har for nyligt hyret et rengøringsfirma. Jeg endte med at vælge dem, fordi de virkelig stood out på ét bestemt punkt. Nemlig at de udfører svanemærket rengøring. Vidste du, at det ikke kun er rengøringsprodukter, der kan blive svanemærket? Det kan de, men jeg vidste det ikke, før jeg stødte på dette firma i forhold til rengøring af mit kontor. Der er en række krav, som de skal leve op til for at få denne certifikering. Disse kommer lige her: De skal have svanemærkede kemikalier, transport til og fra kundens lokation og hvad der ellers køres rundt, deres forbrug, medarbejdere, samt deres kvalitetssikring. Og denne virksomhed lever ikke bare op til de 80 %, som er det man skal. Nej de lever op til 100 %. Det synes jeg er mega sejt og også noget der gør, at de får ekstra point i min bog.

Jeg får rengøring af dem

De gør nu rent på vores 300 kvm kontor i København S. Der har jeg et IT-firma, og der skal gøres rent én gang om ugen samt tømmes skraldespande hver dag. Det gør de ubeklageligt og de kommer efter vi er gået. De er altså bare gode og skal jo ud over god service, leve op til en lang række krav, som jeg har nævnt ovenfor. Og det gør de bare. Der er aldrig noget med dem. De sender altid det samme hold. Det er noget af det, som jeg også er glad for, fordi det gør, at de kender kontoret og opgaverne, som de står overfor. Jeg kender dem også og andre af mine medarbejdere, som måtte arbejde lidt sent kender også deres ansigter. Det gør, at man føler sig tryg ved at de er der. Jeg håber at denne blogpost har været en hjælp og god for jer alle sammen

Læs også mere her. I kan kommentere nedenfor, hvis der er andre ting, som I gerne vil læse om. Og så ønsker jeg jer bare en dejlig solrig onsdag eftermiddag derude alle sammen.