Top 4 sjove bryllupsaktiviteter

Bryllupper er en glædelig begivenhed og det perfekte tidspunkt til at fejre kærligheden mellem to mennesker. Bryllupsfester omfatter typisk mange forskellige aktiviteter, lige fra en polterabend til at gå på kjoleindkøb med din svigermor. Aktiviteterne på bryllupsdagen kan være mere sjove eller afslappende, afhængigt af hvilken type fest du ønsker

Hvis du leder efter nogle bryllupsdagsaktiviteter, der vil gøre alle glade, kan du læse vores blogindlæg om 4 bryllupsaktiviteter, der vil gøre alle glade!

Lav en playliste til brylluppet

Det er vigtigt at vælge den rigtige musik til dit bryllup, og nogle gange kan det være svært at vælge den rigtige musik. Musikken kan være afgørende for et bryllup: Folk vil enten hygge sig og danse hele natten, eller de vil stå og kede sig og være rastløse. Bryllupsmusikere er normalt enten en violinist, pianist, sanger, guitarist eller et band med en eller anden kombination af disse instrumenter. Bryllupsbands giver meget mere volumen end individuelle kunstnere, men det er ikke alle, der kan lide denne volumen. Ud over nogen af disse musikalske elementer vil du have noget baggrundsmusik samt sange til at danse til.

Opret et personligt bryllupshashtag, som gæsterne kan bruge på Instagram

At samle minder fra et bryllup er en af de sjoveste dele af begivenheden. Bryllupshashtags er en fantastisk måde at samle minder fra gæsterne på og have noget, som I kan se tilbage på i fremtiden. Bryllupshashtags vil normalt indeholde et symbol eller initialer, der matcher parrets efternavn, eller overvej noget mere unikt som f.eks. at bruge datoen for bryllupsdagen til dette hashtag. Bryllupshashtags kan bruges på Instagram såvel som på andre sociale medieplatforme. Det er værd at nævne, at mange mennesker sætter disse hashtags ind i deres bryllupsinvitation, så gæsterne ved, hvad de skal bruge til at dele minderne.

Spil spil ved receptionen, såsom “gæt sangen” eller “sæt fluebenet på gommen”

Spil til et bryllup kan være en underholdende måde at bryde isen på og få gæsterne til at interagere. Der findes mange forskellige typer af spil; nogle eksempler kan være “Gæt sangen” eller “Sæt krydset på gommen”. Bryllupsplanlæggere giver typisk tid til bryllupsspil i deres planlægning og budget, men hvis ikke er der altid mulighed for at have det sjovt og spille disse spil i løbet af cocktailstunden eller endda mens man venter i køen til billeder.

Hyr en karikaturtegner til at tegne portrætter af jeres gæster under middagenservice

At hyre en karikaturtegner er noget, som mange bryllupsplanlæggere aldrig har hørt om. Bryllupskarikaturer er en unik måde at huske dine gæster på, og de kan vises i hjemmet og deles ved fremtidige begivenheder. Bryllupskarikaturer indeholder normalt et billede af parret, men du kan også anmode om billeder med individuelle par eller endda bare grupper af personer fra specifikke borde ved din reception! Bryllupskarikaturer er et mindeværdigt minde i mange år efter, at jeres store dag er forbi.